Kruiden, vruchten en plantenextracten

Het beste dat de natuur te bieden heeft.

elixxe® bevat de beste kruiden, vruchten en plantenextracten vanuit tradities en leefgewoonten van verschillende culturen over de hele wereld.

Vitamines

Zonder deze micro-voedingsstoffen is er geen leven mogelijk.

Een vitamine is een micronutriënt die de mens nodig heeft, maar die het lichaam niet of in onvoldoende mate zelf kan maken. Vitamines zijn belangrijk om goed te functioneren en om een goede gezondheid in stand te houden. Vitamines zijn niet alleen belangrijk om een goede gezondheid te behouden, maar kunnen ook helpen om bepaalde aandoeningen te voorkómen.

Mineralen

Onmisbare bouwstoffen voor het menselijk lichaam.

Mineralen zijn stoffen die het lichaam zelf niet aan kan maken. Mineralen zijn onder andere nodig bij de regulatie van je enzymen en je hormonen. Mineralen spelen een rol bij allerlei lichamelijke processen. Hierbij kun je denken aan de opbouw van je weefsel, het goed functioneren van je zenuwstelsel, de stevigheid van je bloedvaten en je spijsvertering.

Aminozuren

De basis van alle levensprocessen.

Aminozuren zijn vereist voor het ontwikkelen en op peil houden van je gezondheid. Aminozuren helpen bij de aanmaak van eiwitten. Eiwitten zijn nodig voor het goed functioneren van alle fysiologische processen in het lichaam en hebben dus invloed op je prestaties in sport, je energie, je herstel, spier- en vet-verhouding en zelfs je hersenen en je humeur. Zo kun je aminozuren gebruiken om te helpen bij afvallen, spieropbouw en ter voorkoming van haaruitval.