Alle essentiële stoffen in één

Het is tijd om afscheid te nemen van al je verschillende supplementen.
elixxe® biedt jou alles wat je nodig hebt in één premium Booster!

Spirulina
Vitis Vinifera
Olea Europaea
Maca
Kardemom
Fucoidan
Curcimine
BIOPERINE
Acerola
acai
en nog 78
vitamine b12
ijzer
selenium
koper
jodium
carnitine
aminozuren
calcium
vitamine c
vitamine d
en nog 78
of alles in 1

Eenvoudig in gebruik

elixxe® health booster

Onze innovatieve Health Booster zorgt voor de energie die jij nog nodig hebt om weer alles uit het leven te kunnen halen. In de video is te zien hoe eenvoudig het is om elixxe® ‘ready to use’ te maken.

Ontdek elixxe®

Dr. David heeft zich bij het samenstellen van elixxe® laten inspireren door culturen over de hele wereld met opvallende gezondheidskenmerken. Het resultaat is een unieke Health Booster die zijn gelijke niet kent.

 

Je merkt al verschil nadat je een aantal keer gebruik hebt gemaakt van elixxe®. Het draagt op een natuurlijke wijze bij aan een verbeterde respons van het immunologisch systeem, met als gevolg een hogere stressbestendigheid. Daarnaast verbetert het ook de huid, nagels en het haar; de zogenaamde ‘Mirror Of The Inner Body’. Dit zijn nog maar twee van de vele heilzame effecten van elixxe®.

 

Bestel nu het elixxe® try-out pakket en ervaar het zelf.

Worldmap Placeholder
Worldmap

All over the world

Over de hele wereld zijn de beste tradities en levensgewoonten verzameld in maar liefst 88 ingrediënten. Bekijk ze hiernaast.

Pijl

Onze kennis

Uw gezondheid

Voor een optimale resorptie in het lichaam is er rekening gehouden met elk ingrediënt. Zo is er bijvoorbeeld gekozen voor sporenelementen van het Amino Acid Chelated type. Dit zorgt voor een goede opname in de cellen die deze nodig hebben, door herkenning van de aminozuur structuur.

Boost je gezondhied

elixxe® – For 30 days 

Ervaar de heilzame werking van elixxe®